Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två nya till POST

Publicerad: 5 november 2018, 11:45

Henrik Haegermark, ny Business Director. Viktoria Löwkrantz, ny i PR-teamet.

Henrik Haegermark rekryteras som Business Director, medan Viktoria Löwkrantz ska stärka upp PR-teamet på POST.


Ämnen i artikeln:

Post

Pr- och mediebyrån har senast jobbat med bland annat Claes Ohlsson och Kiwa Inspecta. I våras tog bland annat byrån fram en guide som hjälper föräldrar att prata på ett nyanserat sätt om klimatet med sina föräldrar och en walraffserie tillsammans med Sveriges största fotbollspodd som hyllar fotbollsdomare.

Rekryterningarna sker i samband med en flytt till större lokaler på Skånegatan på Södermalm i Stockholm. Det nya kontoret är tänkt att fungera som en plats där frilansande journalister, experter och personer med helt andra yrken än kommunikation har en plats att befinna sig på. Viktoria Löwkrantz i pr-teamet kommer senast från Grand Relations.

– Vi ser att vår idé om starka kreativa idéer i gränslandet mellan köpt och förtjänat börjar få allt större efterfrågan. Därför är vi otroligt glada över att ha kunnat knyta till oss två av branschens mest intressanta personer. PR-yrket har troligen aldrig varit svårare att bemästra än 2018. Därför är vi så glada över att ha kunnat knyta till oss en så begåvad person som Viktoria som verkligen fyller de stora skorna. Hennes erfarenheter inom modern PR blir en tydlig förstärkning för oss, säger Viktor Bolin, grundare på POST, i ett pressmeddelande.

Nya Business Director Henrik Haegermark kommer senast från The Amazing Society.

– Henrik har en unik kombination av logiskt tänkande, en mycket väl utvecklad samarbetsförmåga och inte minst en gedigen systematik för hur kreativt innehåll bäst når ut och konverterar, kommenterar Patrik Sundberg, grundare på POST.

Ämnen i artikeln:

Post

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.