Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två produktionsledare till Volt

Publicerad: 29 maj 2018, 07:28

Sofia Heinig och Melina Svéd.

Efter att under våren ha knutit till sig en rad nya kunder förstärker Volt med produktionsledarna Sofia Heinig och Melina Svéd.


Bland Volts nya kunder finns bland annat Mekonomen, OLW, Diskrimineringsombudsmannen och SPP.

– Vi har haft en fantastisk vår med många nya kunder och spännande uppdrag. Melina och Sofia kommer in med en tung kompetens och kommer kunna bidra med enormt mycket i vår bredd av uppdrag. Vi är jätteglada över att få välkomna dem in i Volt-teamet, säger Henrik Stampe, vd på Volt.

Melina Svéd har tidigare i karriären jobbat länge på McCann men kommer senast från en roll som account director och operativ projektledare på Honesty. På Volt kommer hon att jobba som produktionsledare för OLW, Mekonomen och Diskrimineringsombudsmannen.

– Jag har alltid inspirerats av Volts kampanjer och tilltalas särskilt av den stora variationen på kunder och uppdrag som flyter över både design och kommunikation. Dessutom är det ett väldigt härligt gäng jag blir en del av, säger Melina Svéd.

Sofia Heinig kommer senast från Edelman Deportivo där hon som studio director jobbat med kunder som Absolut Vodka, UNICEF, Tele2 och Hövding. Tidigare i karriären har hon bland annat jobbat på dåvarande Storåkers McCann och King.

– Man vill vara bland trevliga människor som gör begåvade saker – och så är det på Volt. Dessutom är de på en grym resa och den vill jag såklart vara med på, säger Sofia Heinig.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.