Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ullman tappar vice vd:n

Publicerad: 15 februari 2017, 08:07

Sandra Kastås.

Foto: Pressbild

Sandra Kastås har varit vice vd och partner på Ullman PR. Nu ska hon istället starta och driva Ehrenberg Kommunikations nyöppnade Stockholmskontor.


Ämnen i artikeln:

Sandra KaståsPR-ByråerUllman PR

Ehrenberg Kommunikation har under många år verkat med bas i Öresundsregionen. Nu tar byrån klivet till Stockholm.
– Efterfrågan för våra typer av gränsöverskridande tjänster på den svenska marknaden ökar just nu reellt och vi ser en etablering i Stockholm som ett givet och naturligt steg att ta. Detta för att kunna ge våra nuvarande kunder ännu bättre service i Stockholm samt förhoppningsvis uppmärksamma svenska företag på den potential som finns på våra andra kärnmarknader, säger Magnus Ehrenberg, grundare av Ehrenberg Kommunikation, i ett pressmeddelande.

Sandra Kastås från Ullman PR blir ansvarig för det nya kontoret. Utöver arbetet på byrån är hon engagerad i Socialdemokraterna och sitter med i styrelsen för Svenska PR-företagen.
– Det är en väldigt spännande utmaning som jag var tvungen att tacka ja till. Jag är säker på att det finns en stor potential för Ehrenbergs gränsöverskridande service och erfarenhet i Stockholm. Nu väntar en tid av hårt arbete för att bygga upp en lönsam verksamhet även här, säger hon om sitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.