Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ulrika Ek ny vice vd på Nyheter24

Publicerad: 28 september 2017, 13:26

Ulrika Ek, Nyheter24-Gruppen.

Foto: Pressbild

Nyheter24-Gruppens affärsutvecklingschef Ulrika Ek tar klivet upp och blir vice vd på företaget.


Ämnen i artikeln:

Douglas RoosNyheter24Ulrika EkNyheter24-gruppen

Ulrika Ek har arbetat som affärsutvecklingschef inom Nyheter24-Gruppen sedan juni 2016. Dessförinnan var hon bland annat chefredaktör på Cosmopolitan och arbetade som konsult i eget bolag. Vid sidan Nyheter24 är hon en flitig föreläsare och moderator.

– Jag är supertaggad! Jag ser mest fram emot att få ta ett ännu större helhetsgrepp på organisationen, och att fortsätta alla de spännande satsningar och projekt vi har på gång, säger Ulrika Ek.

Under tiden som affärsutvecklingschef har Ulrika Ek bland annat ansvarat för olika projekt och affärsområden – till exempel det nystartade inom leadgenerering och nya kommersiella produkter. Även Blogg.se, som Nyheter24 förvärvade 2015.

Douglas Roos, medgrundare och styrelseordförande på Nyheter24, säger:

– Det har varit självklart från början att Ulrika skulle ta ett större ansvar på bolaget. Hon är en typisk överpresterare som man alltid vill jobba med.

Ulrika Ek tillträder sin tjänst direkt.

Nyheter24-Gruppen omsatte 299,7 (212,3) miljoner kronor under 2016 och redovisade ett rörelseresultat på -0,9 (4,1) miljoner kronor.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.