Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ulrika Liss-Daniels blir ny vd på SCP Grey

Publicerad: 24 augusti 2017, 12:43

Tidigare Valentin & Byhr-vd:n Ulrika Liss-Daniels tar över SCP Grey.


Ämnen i artikeln:

Ulrika Liss-Daniels

Ulrika Liss-Daniels har tidigare varit med och startat JKL:s Göteborgskontor. Utöver det har hon även jobbat som vd på Valentin & Byhr, marknadschef på Monki/H&M, marknadschef på Nilsson Group.

– Jag är väldigt glad över att ha fått möjligheten att bli en del av SCP Grey i Göteborg, samt hela det världsomspännande Grey-nätverket. Den internationella prägeln, fullserviceerbjudandet och många spännande uppdrag var några av anledningarna till att det här arbetet lockade mig. Jag är ivrig att få börja lära känna medarbetare och kunder och tillsammans utveckla vår framtid och tillväxt med fortsatt starka kommunikativa lösningar, berättar hon i ett pressmeddelande.

Ulrika Liss-Daniels kommer närmast från tjänsten som vd för Svenska Mässans mässverksamhet där hon varit sedan 2013.

– SCP Grey är en mycket viktig del av vårt Nordiska erbjudande. En byrå som historiskt sett gjort bra ifrån sig finansiellt, är stark på experiential marketing, content och internationel koordinering av stora kunder. Med anställningen av Ulrika Liss Daniels är vi säkra på att vi har hittat den rätta personen som ska ta SCP Grey vidare till nästa nivå. Ulrikas kompetens samt goda energi kommer väl till pass i detta sammanhanget. Vi vill ytterligare stälrka vår närvaro i Norden och vi kommer fortsätta det arbetet framöver, säger Rolf Bach, vd för Grey Nordic.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ulrika Liss-Daniels

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.