Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ung Cancers grundare till Welcom

Publicerad: 3 april 2017, 09:06

Julia Mjörnstedt Karlsten blir pr-konsult på Welcom. Hon kommer närmast från Dragster.


Ämnen i artikeln:

WelcomUng CancerPR-Byråer

Förra året värvade kommunikationsbyrån Dragster Ung Cancers grundare Julia Mjörnstedt Karlsten. Nu går hon vidare.
– För mig var det omöjligt att tacka nej till chansen att få arbeta på Welcom. De har intressanta kunder, extremt kompetenta medarbetare och befinner sig dessutom i en spännande utvecklingsfas. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av den utvecklingen och driva arbetet framåt, säger Julia Mjörnstedt Karlsten i en kommentar.

Julia Mjörnstedt Karlsten utsågs nyligen till "Årets inspiratör" av tidningen Mama. År 2011 blev hon utnämnd till såväl Årets eldsjäl som Årets kommunikatör, och 2013 valdes hon till Årets marknadsförare.

För närvarande är hon föräldraledig men kommer att ansluta till Welcom senare.
– Julia har unika erfarenheter av framgångsrikt kommunikationsarbete och hon blir en fantastisk tillgång för Welcom. Vi är inne i expansiv fas just nu där vi förstärker inom såväl sociala medier, modernt pr-arbete och strategiskt arbete med samhällsfrågor. Därför är vi extra stolta och glada över att Julia valde att komma till just oss i det här läget, säger Joakim Brinkenberg, vd för Welcom.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

WelcomUng CancerPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.