Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

United Minds byter vd

Publicerad: 14 december 2015, 13:59

Sofia Mankert ny vd på United Minds.

Foto: Press

Veteranen Sofia Mankert tar över som vd för undersökningsföretaget United Minds vid nyår. Nuvarande vd:n Kerem Yazgan går då till ett, än så länge hemligt, uppdrag på kundsidan.


Ämnen i artikeln:

United Minds

Sofia Mankert har arbetat som konsult på United Minds de senaste nio åren och som vice vd sedan 2012.
– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla United Minds, och vi är väl rustade med en ny organisation i ryggen som stärker utvecklingen inom de viktigaste områden där våra kunder och marknaden har behov: tillväxt, förändring, innovation, digitala strategier och analys, säger Sofia Mankert i en kommentar.

Kerem Yazgan har arbetat som vd på United Minds sedan januari 2013. Dessförinnan var han senior konsult på Prime i fem år.
– Efter tre år som VD är det dags att lämna över stafettpinnen. United Minds har genomfört en förändring de senaste åren, där vi har lämnat opinion-, trend och undersökningsbranschen och blivit analys- och strategikonsulter. Sofia kommer att arbeta med fokus på att accelerera denna förändring, säger Kerem Yazgan.

United Minds är ett dotterbolag till Prime, som sedan 2014 ingår i det globala pr-nätverket Weber Shandwick.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

United Minds

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.