Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

United Spaces rekryterar marknadschef

Publicerad: 21 december 2018, 09:15

Karl Garberg tillträder som marknadschef på United Spaces.


Kontorshotellsaktören United Spaces rekryterar Karl Garberg, som senast varit marknadschef på fintech-bolaget Toborrow. Innan dess har haft roller på McCann Stockholm och iZettle.

– United Spaces och coworking-branschen har vuxit starkt senaste åren och min övertygelse är att det bara kommer fortsätta. United Spaces har en mycket bra affär, många spännande medlemmar som vittnar om hur stark communityn är och en intressant mix av medlemsföretag. Jag ser fram emot att leda marknadsföringen framåt och ta varumärket till en ny nivå, säger Karl Garberg i ett pressmeddelande.

United Spaces har idag lokaler i både Stockholm, Göteborg och Malmö på totalt ca. 12 000 kvadratmeter. I mars 2019 öppnar de även en ny coworking- och mötesarena i nybyggda Office One på Arlanda.

– I takt med att vi växer med nya etableringar och medlemmar så måste vi även växla upp marknadsföringsmässigt. Med rekryteringen av Karl Garberg som marknadschef så ser jag med spänning fram emot hur vi ska skapa ett varumärke som både är långsiktigt och speglar det som äger rum på våra arenor varje dag, kommenterar Göran Garberg, VD och grundare på United Spaces.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.