Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Unn Edberg till Chef

Publicerad: 1 oktober 2015, 10:34

Cissi Elwin och Unn Edberg.

Foto: Pressbild.

Unn Edberg blir ny vice vd på tidningen Chef. Hon efterträder Margaretha Kühne som går i pension.


Ämnen i artikeln:

Unn EdbergChefCissi Elwin

Unn Edberg har byggt upp tidningen Finansliv och är också ordförande i Sveriges Tidskrifter. Nu går hon vidare till Chef där hon tar rollen som vice vd.

– Vi driver en förändringsprocess och växer nu snabbt inom nya områden som till exempel uppdragsjournalistik och nätverk. Dessutom har vi just lanserat en premium-tjänst som ger våra prenumeranter ett helt nytt erbjudande med skräddarsydd hjälp i vardagen. Vi behöver bli fler för att kunna ta tillvara alla de möjligheter som finns. Det är som om Unn är gjord för detta, med sina kunskaper om publicistik, magasinsproduktion, digital utveckling och affärer, säger vd och chefredaktör Cissi Elwin i ett pressmeddelande.

Unn Edberg har tidigare jobbat på Chef. Hon har också jobbat på Metro, Civilekonomen, Företagaren och varit tf vd på tidningsdesign-och innehållsbyrån A4.
– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Chef - ett fantastiskt varumärke som har utvecklats enormt under senare år med Cissi Elwin som publisher. Jag brinner för affärsutveckling inom mediebranschen och på Chef finns förutsättningarna för att lyckas, kommenterar Unn Edberg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Unn EdbergChefCissi Elwin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.