Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Urbanears varumärkeschef till Åkestam Holst

Publicerad: 2 november 2021, 09:21

Annika Åhlund är ny kundansvarig på Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Åkestam Holst rekryterar därmed en ny Client Director i form av Annika Åhlund som närmast kommer från rollen som Global Brand & Marketing Manager för Urbanears. 

– Efter flera år på kundsidan i olika roller ser jag fram emot att återigen gå över till konsultsidan på toppnivån. Att få ansluta mig till en av Nordens ledande byråer är en ynnest på så många sätt och en möjlighet som jag bara inte kunde tacka nej till, säger Annika Åhlund i en kommentar.

Annika Åhlund började i måndags och kommer bland annat att leda samarbetet med Apotek Hjärtat och flera andra ledande samarbeten på byrån. 

– Att få in Annika med sin breda palett av kunskap och erfarenheter kring hur man utvecklar starka varumärken och driver kommunikationsuppdrag som skapar stora värden för sina uppdragsgivare är helt fantastiskt. Hennes långa erfarenhet från ledande roller inom FMCG och andra byråer kommer att komma både oss och våra kunder till gagn på många sätt, kommenterar Jessica Morales COO Åkestam Holst NoA.

Åkestam Holst har haft en viss personalomsättning den senaste tiden. Kreatörsduon Simon Lublin och Martin Noreby rekryterades av Edelman, strategen och kreatören Karl Wikström blev global creative director på startupen Frontify och även den meriterade projektledaren Lina Engler har lämnat byrån i höst.

Byrån har också genomfört en omorganisation där Joakim Khoury blev ny creative director. Därtill har också Daniel och Lisa Vaccino återvänt efter en sejour på Oatly för att starta upp Åkestam Holst Syd i Malmö.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.