Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

V&B värvar Ottobonis byråchef

Publicerad: 10 juni 2016, 08:03

Magnus Tengby och Fia Holmström.

Foto: Pressbild

Fia Holmström blir kundansvarig projektledare på Valentin & Byhr. Hon kommer närmast från jobbet som byråchef på Ottoboni i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrMagnus TengbyOttoboni

Fia Holmström är den första av flera strategiska rekryteringar som Valentin & Byhr har för avsikt att göra under året. Hon har en lång erfarenhet av byråbranschen i ryggen, nu senast som byråchef på digitalbyrån Ottoboni.
– Vad jag särskilt ser fram emot med Valentin&Byhr är att arbeta i en organisation där långsiktighet och snabba beslutsled är möjliga. Byrån har fått en nytändning och befinner sig på en intressant resa som jag vill vara en del av, säger hon i en kommentar.

Valentin & Byhr sålde nyligen sitt innehav i byrån Change, vilket Resumé har rapporterat om.
– Vi är som de flesta bolag inne i en intressant förändringsprocess med mycket spännande på gång. Ganska odramatiskt egentligen. Behovet av förändring är ju faktiskt konstant och känns i hela branschen. Fia är en stark byråprofil som är känd för sin förmåga att leda team och kommer vara en nyckelperson i utvecklingen av byrån, kommenterar vd Magnus Tengby.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.