Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vaccino lämnar Volt – rekryteras av Åkestam Holst

Publicerad: 4 november 2016, 07:42

Lisa Vaccino och Daniel Vaccino.

Paret Lisa och Daniel Vaccino slutar på Volt. Ny adress är Kungsgatan 5 och Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerDaniel VaccinoÅkestam HolstVoltLisa Vaccino

Förra hösten slutade Daniel och Lisa Vaccino på DDB Stockholm för att vara med och bygga Volt till en toppbyrå i Sverige. Innan sommaren lyckades de ro hem prestigekunden Försvarsmakten från sin forna arbetsgivare, och nyligen släpptes deras första kampanj.

I det läget väljer de att byta jobb igen. Deras gamla vapendragare Magnus Jakobsson från DDB, numera kreativ chef på Åkestam Holst, har värvat över duon.
– Åkestam & Holst är i våra ögon Sveriges bästa byrå med Sveriges bästa kreativa ledare i spetsen. Att man dessutom ingår i nordens mest spännande nätverk gör inte precis saken sämre. En sån här möjlighet kommer blott en gång i reklamlivet, säger Daniel Vaccino, som lämnar cd-jobbet på Volt.

– Vi är mycket stolta över det vi gjort på Volt , men känner att Åkestam & Holst är ett naturligt nästa steg. Det är en byrå med bra värderingar och mycket positiv, kreativ energi, säger Lisa Vaccino.

Genom åren har de skapat en mängd hyllade och prisbelönta kampanjer för Bonniers Konsthall, Lufthansa, McDonald's och Svenska Spel.
– Som en av Sveriges bästa byråer, vore det paradoxalt om vi inte rekryterade två av Sveriges bästa kreatörer. Denna rekrytering är givetvis en härlig nyhet för både oss och våra kunder, säger Magnus Jakobsson.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.