Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vänder hem till Ibeyostudio

Publicerad: 11 maj 2017, 12:11

Mattias Hagenström

Ibeyostudio återrekryterar Mattias Hagenström, nu i rollen som senior pr-konsult.


Ämnen i artikeln:

IbeyostudioAcne

Mattias Hagenström kommer närmast från Acne Studios där han arbetat som pr-koordinator. Tidigare byråerfarenhet förutom 3,5 år på Ibeyostudio kommer även från Star PR Group och Story Relations.

– Jag är glad över att välkomna Mattias tillbaka hem. Med sin kompetens, drivkraft och sociala förmåga kommer Mattias att vara en tillgång för våra uppdragsgivare och bidra till att stärka Ibeyostudios position som en av Sveriges mest spännande och omtyckta kommunikationsbyråer, säger Ibeyostudios vd Johanna Sörstrand i ett pressmeddelande.

– Ibeyostudio är en grym arbetsplats, att återvända hit kändes helt naturligt och att få vara en del av Ibeyostudios team igen känns fantastiskt. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med de starka varumärken som vi representerar. Jag hoppas att mitt engagemang och min erfarenhet av strategiskt arbete kommer att förstärka skapandet av bra kommunikation, kommenterar Mattias Hagenström.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

IbeyostudioAcne

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.