Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Varumärkesbyrån Affairs förstärker

Publicerad: 11 december 2018, 09:38

Louise Gistrand och Benkt Wästlund.

Benkt Wästlund och Louise Gistrand ansluter till Affairs som strategisk projektledare respektive designer.


Varumärkesbyrån Affairs jobbar med kunder som RFSU, Södra Teatern, Clear Channel och C More. De senaste sex månaderna har byrån fått en utökad efterfrågan på sina designtjänster, varför man nu stärker upp på området.

Benkt Wästlund kommer närmast från Pond där han arbetat som client director. På Affairs får han en roll som strategisk projektledare.

– Det som lockade mig till AFFAIRS var inte bara de fantastiska människorna, utan även hur de lyckats skapa en designprocess grundad i människors vardagsproblem och som på relativt kort tid går från insikt till färdig lösning, säger Benkt Wästlund.

Ansluter gör även Louise Gistrand från designstudion Yoke i Köpenhamn. På Affairs kommer hon att jobba som designer.

– Vi ser ett allt större intresse från företag att utforska hur design kan hjälpa till att bygga varumärken på nya sätt. För oss handlar design om att förstå människors behov och att skapa nya sätt att möta dessa behov på — något vi tror de flesta varumärken behöver fokusera mer på när omvärlden springer i ett allt högre tempo, säger Patrik Beskow, kreativ chef och medgrundare av Affairs.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.