Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Värvar Jung von Matts förre vd

Publicerad: 29 januari 2016, 13:43

Peter Håwi

Doe Blomberg Gottberg förstärker med Peter Håwi som kommer jobba som senior rådgivare på byrån. Han har ett förflutet som vd på Jung von Matt.


Ämnen i artikeln:

Jung von MattRekryteringDoe Blomberg Gottberg

Peter Håwi har bakgrund som vd och projektledare för Jung von Matt, Draft FCB och Lowe Worldwide och kommer främst att vara kundansvarig projektledare för Ikano uppdraget som innefattar Bank, Bostad och Försäkring.

– När jag sade upp mig i höstas på Jung von Matt var jag lockad av att antingen gå tillbaks till kundsidan eller till en renodlad svenskledd byrå. När jag träffade DBG och fick ta del av byråns arbetsmodell och deras Relevansmetod, så föll alla bitar på plats och valet kändes plötsligt enkelt. DBG har en unik kultur, som utmanar den stereotypa definitionen av reklam., säger Peter Håwi i ett pressmeddelande.

Tommy Gottberg kommenterar:

– Peter är ytterligare en rekrytering som blir en viktig pusselbit till det vi vill bygga framåt. En toppenstart på 2016 att få honom på plats. Hans gedigna erfarenhet och trevliga personlighet är helt rätt för Doe Blomberg Gottberg och allt spännande som är på väg in här.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.