Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vass rekryterar från Jung och Wenderfalck

Publicerad: 3 maj 2019, 07:52

Axel Barvaeus och Martin Ödman.

Vass Productions har rekryterat två nya seniorkonsulter till verksamheten – Martin Ödman och Axel Barvaeus – som båda ansluter till byråns ledningsgrupp.


Spinn- och Guldäggsprisade Martin Ödman, har en bakgrund som redaktionschef på King Magazine, kommer senast från Jung Relations där han varit pr-rådgivare och projektledare för kunder som Volvo, H&M och Sony Mobile. På Vass blir han kommunikationschef, med övergripande ansvar för byråns PR- och kommunikationserbjudande.

Axel Barvaeus, kommer senast strateg på Wenderfalck och med kunder som Samsung, Apotek Hjärtat och Tre i bagaget. Nu tillträder han i en nyskapad roll som director of insights på Vass. Rollen har som mål att stärka byråns erbjudande inom strategi, insiktsarbete och utbildning; Axel föreläser regelbundet om kreativ kommunikation och har tidigare varit kursansvarig på Berghs.

– Vass är inne i en expansiv fas, med stark tillväxt i ryggen, och utifrån de förutsättningarna är det extra roligt att få välkomna Axel och Martin till teamet. Vi har länge varit uppvaktade av företag utanför beauty-segmentet, och med tillskottet av två så tunga marknads-PR-konsulter ser vi nu fram emot att kunna erbjuda Vass uppskattade tjänster till fler typer av kunder och varumärken, säger Kristin Bohman, vd på Vass Productions i ett pressmeddelande.

Vass Productions grundades 2011 och har idag drygt 20 anställda inom public relations, event och digital marknadsföring, med kontor i Stockholm och Oslo.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.