Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Västerbottenbaserade Henson förstärker

Publicerad: 30 augusti 2019, 07:48

Fredrik Forsmark tillsammans med Jessica Larsson Svanlund.

Nya kunder gör att kommunikationsbyrån Henson stärker upp med Jessica Larsson Svanlund och Fredrik Forsmark.


Kommunikationsbyrån Henson har kontor i Umeå och Skellefteå. Med rötterna inom pr jobbar byrån med kunder som Martinsons, Skellefteå Kommun, Valutec och Eldabutikerna.

Den senaste tiden har byrån vunnit flera offentliga upphandlingar, varför man nu stärker sitt team.

Pr-konsulten Jessica Larsson Svanlund kommer närmast från en tjänst på Umeå universitet men har innan dess en lång bakgrund som både copywriter och journalist.

– Jag längtade hem till konsultbranschen och när jag och Henson hittade varandra klickade vi direkt. Det är en byrå med starka värderingar, intressanta kundsamarbeten och en jättefin stämning bland medarbetarna – vad mer kan man önska? Jag ser fram emot att ge Umeå chansen att lära känna Henson ännu bättre, säger Jessica Larsson Svanlund i ett pressmeddelande.

Fredrik Forsmark har en bakgrund som journalist men har de senaste 13 åren jobbat som copywriter och strateg på Krux i Skellefteå. Han ansluter till Henson som kommunikationsstrateg.

– Henson har haft en imponerande utveckling under flera år och när det dök upp en möjlighet att bli en del av deras team kändes det naturligt att ta chansen. Jag gillar Hensons övertygelse om vad som kan förverkligas med genomtänkt och strategiskt smart PR-arbete. Med utgångspunkt i mina tidigare branscherfarenheter vill jag utveckla nya spännande möjligheter för Hensons kunder och deras kommunikation, berättar Fredrik Forsmark i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.