Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vd-byte på Ziggy

Publicerad: 29 januari 2016, 15:28

Ingrid Warming

Den digitala innovationsbyrån Ziggy Creative Colony tillsätter nuvarande CFO:n Ingrid Warming som ny vd efter Jeanna Rutherhill som slutar.


Ämnen i artikeln:

Ziggy Creative Colony

– Vi tackar Jeanna för två fantastiska år, under de här åren har vi landat många spännande kontrakt, inte minst Telia som vi har äran att få vara lead digital agency åt, kommenterar Ziggys grundare Darja Isaksson.

Ingrid Warming har varit partner och aktiv på byrån som CFO sedan hösten 2014. Nu tar hon klivet upp till positionen som vd med ansvar för hela verksamheten. Ingrid Warming har över tjugo års erfarenhet som ledare och konsult inom it, finans och test, från bland annat Sigma, Know IT och egen verksamhet.

Samtidigt går Lina Holmgren, strateg, och Tobian Haire, creative director, in som partners i byrån. Tillsammans med marknads- och kommunikationschefen Mikael Zackrisson bildar de Ziggys nya ledningsgrupp.

– Ziggy är ett starkt bolag, jag ser verkligen fram emot att få leda Ziggy mot nya framgångar. Vi har ett fantastiskt team som kommer utföra stordåd, säger Ingrid Warming i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ziggy Creative Colony

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.