Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vd-karusell på GK

Publicerad: 5 november 2015, 08:48

Janna Sundewall och Frida Berg.

Foto: Pressbilder.

Frida Berg är ny vd på Geelmyden Kiese i Stockholm. Samtidigt tar Janna Sundewall över det danska kontoret.


Ämnen i artikeln:

VdJanna SundewallGeelmuyden KieseFrida Berg

Geelmuyden Kiese vill få en mer skandinavisk prägel. Därför tillsätter de nya vd:ar för de olika ländernas kontor. I Stockholm innebär det att Frida Berg, i idag vice vd och partner, tar över efter Janna Sundewall. Hon blir istället vd för GK i Danmark, medan den danska vd:n Morten Hofgaard tar över det norska kontoret.
– Geelmuyden Kiese är en skandinavisk kommunikationsbyrå och nu stärker vi vårt skandinaviska erbjudande ytterligare genom en vd-rockad i alla tre länder. Det blir en enorm styrka med en byråledning som har djup insikt i verksamheten i alla tre länder, säger Hans Geelmuyden, grundare och chef för Geelmuyden Kiese, i en kommentar.

Frida Berg har jobbat på byrån i snart två år. Hon kom då från McDonald's och jobbet som presschef.
– Att fortsätta bygga GK tillsammans med kunder och kollegor blir väldigt spännande och jag är så glad över förtroendet. Vi ska fortsätta växa genom att leverera strategi med kreativ höjd och hantverksstolthet. När vi nu växlar upp ytterligare kommer vi bli oslagbara, säger hon i ett pressmeddelande.

Geelmuyden Kiese har 150 medarbetare i Skandinavien varav 22 arbetar i Stockholm.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.