Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vd:n lämnar Grey i Göteborg

Publicerad: 17 december 2018, 12:07

Ulrika Liss-Daniels lämnar Grey Gothenburg och branschen efter 1,5 år som vd. I stället blir hon vd för arkitektbyrån Semrén & Månsson Group. Nu väljer Grey Nordic en interimlösning.


Det blir Nicola Stockmann, i dag client service director för kontoret, som tillfälligt tar över som vd.

– Vi känner att vi har ett starkt lokalt team i Göteborg och har därför valt att ersätta Ulrika med hjälp att den befintliga personal vi har på plats. Det är det bästa för stunden och det ger oss tid för att rekrytera en permanent efterträdare. Vi har en plan för hur vi kommer att lösa frågan på längre sikt under uppbackning från Grey-nätverket centralt, säger Rolf Bach till Resumé.

Rolf Bach, CEO Grey Nordic, beskriver hur Grey Gothenburg befinner sig i en digital omställningsperiod där man under de senaste åren fyllt på verksamheten med ung, digital och kreativ kompetens.

– Det här är en process som kommer att ta tid och får göra det.

Om att Ulrika Liss-Daniels bara stannade under ett och ett halvt år säger Rolf Bach:

– Hon har drivit byrån framåt i transformationen, men precis som hon har sagt tidigare; Det här var ett drömjobb för henne. Då är det svårt att tacka nej.

Grey Gotheburg hette fram till i somras SCP Göteborg och är i dag en fullservicebyrå med 50 anställda som funnits i staden sedan 1986. Under 2017 omsatte byrån 85 miljoner kronor och gjorde ett positivt rörelseresultat på 10,7 miljoner kronor.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.