Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vd:n lämnar hajpade techmässan

Publicerad: 25 maj 2020, 09:05

Foto: Pressbild/Oskar Bakke

Brilliant Minds har lockat namn som Barack Obama, Eric Schmidt och Evan Spiegel. Nu lämnar Brilliant Minds Foundation-vd:n Natalia Brzezinski bolaget för att flytta hem till USA.


Brilliant Minds är en exklusiv konferens som sedan 2015 för samman framstående personer inom tech med andra delar av närings- och nöjeslivet. Sedan starten har den gästats av bland andra Barack Obama, Naomi Campbell och Wikipedia-grundaren Jimmy Wales. och Konferensen startades av Spotifygrundaren Daniel Ek och musikmanagern Arash Pournori och finansieras sedan 2018 av bland andra Wallenberg-familjen, Ax:son Johnson-sfären och familjen Stenbeck.

Nu lämnar Brilliant Minds Foundation vd Natalia Brzezinski, som suttit på posten sedan 2016.

”Styrelsen och jag vill tacka Natalia för hennes insatser och bidrag för att forma Brilliant Minds. Det är genom Natalias engagemang och kreativitet som Brilliant Minds skapat en global gemenskap, enade bakom en rörelse för att forma en framtid genom att utmana det gamla”, skriver Daniel Ek i ett pressmeddelande.

”Att arbeta som vd på Brilliant Minds har varit en av de bästa erfarenheterna i mitt liv. Att arbeta med Brilliant Minds Foundation tillsammans med underbara människor som Daniel Ek, vår styrelse och team har överträffat alla mina hopp och mål för plattformen och mig själv”, skriver Natalia Brzezinski. 

 

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.