Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Vd:n lämnar United Influencers – med omedelbar verkan

Publicerad: 28 mars 2018, 11:48

Linda Palmgren.

Foto: Sören Andersson

Linda Palmgren lämnar United Influencers med omedelbar verkar efter oenighet med ägarna.


Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenInfluencer marketingUnited Influencers

Linda Palmgren har varit vd på United Influencers sedan 2015, men lämnar nu hastigt efter oenighet om strategin framåt.
– Det är inget drama. Vi har olika uppfattningar om prioriteringar framåt och visionen som helhet. I ett sådant scenario – där jag varit så starkt förknippad med bolaget – är det bättre att gå åt olika håll. När det väl tas ett beslut är det ganska bråttom, säger hon i ett pressmeddelande.

Så sent som för en månad sedan publicerade Resumé en helgintervju med Linda Palmgren. Då anades inga mörka moln på himlen.
– Det finns en positiv framtidstro inom företaget, vi har idag ett starkt och drivet team och ett tydligt fokus på storskalighet. Jag lämnar över uppdraget med varm hand och är glad att jag fått vara med på den här resan. Nu blir det återhämtning och ta mig tiden att fundera på vad nästa steg i karriären får bli, säger Linda Palmgren i dagens pressmeddelande.

United Influencers har utsett den operativa chefen Louise Fuchs som tillförordnad vd tills en permanent efterträdare har rekryterats.
– Vi tackar Linda för samarbetet där hon har varit central i att bygga upp United Influencers i startfasen. Nu går vi in i vårt tredje och viktigaste verksamhetsår, och är redo för nästa steg i vår utveckling. Vi önskar Linda varmt lycka till, kommenterar Istvan Beres, United Influencers styrelseordförande.

LÄS MER: Här är avtalet som visar att nätverken tar hälften av annonspengarna

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.