Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Vd-skifte på Springtime

Publicerad: 21 Januari 2016, 09:29

Paul Roswall tar över Springtime.

Foto: Pressbild.

Paul Roswall är ny vd på pr-byrån Springtime. Martin Petersson ska nu fokusera helt på arbetet som vd för Hallvarsson & Halvarsson Group.


Ämnen i artikeln:

VdSpringtimeMartin Petersson

Våren 2014 köpte Hallvarsson & Halvarsson upp Springtime och kort därfefter tilsattes Martin Petersson som vd. Sedan dess har bolaget utvecklats positivt och nu återgår han till att enbart fokusera på rollen som vd för hela byrågruppen.
– Jag är otroligt stolt över det jobb som alla fantastiska kollegor på Springtime gjort under 2015. Nu går bolaget in i en ny fas och det känns som rätt tid att lämna över rollen som vd, säger han i ett pressmeddelande.

Ny vd på Springtime är seniorkonsulten Paul Roswall som jobbat på byrån sedan 2007.
– Vi har under Martins ledning gjort en fantastisk vändning och kommer leverera det bästa resultatet i Springtimes historia. Vi vill nu ta nästa stag för att accelerera utvecklingen. Springtimes förmåga att kombinera strategisk komplexitet med starkt och kreativt genomförande bäddar för en positiv utveckling under 2016, kommenterar han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.