Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Publicerad: 27 mars 2020, 13:46

Resumé sammanfattar övergångarna i Kommunikationssverige 23-27 mars.


Ämnen i artikeln:

Rekrytering

Johanna Jung är ny strateg och konsult på Lennox PR. Med rekryteringen breddar Lennox sin kompetens inom samhällsfrågor, medierelationer och strategisk kommunikation.

Ferencz Thuroczy går till Ikea där han kommer få ett globalt ansvar för sociala medier Senast drev han en AI startup tillsammans med svenske dataforskaren Wilhelm Landerholm. Tidigare har jag jobbat som Marknadschef på Enact Sustainable Strategies och varit social media manger på Svenska Institutet.

Den Stockholmsbaserade PR- och kommunikationsbyrån Speaking of värvar Julia Westerberg som ny projektledare. Hon kommer senast från Lipus, ett dotterbolag till Sveriges Läkarförbund. Hon har tidigare jobbat på Utrikesdepartementet och TV4.

Forsman & Bodenfors nya erbjudande F&B Daily förstärker man på den kreativa sidan med copywritern Joel Lundblad, som de senaste fem åren arbetat i New York på byråer som McCann NY, Fred & Farid och Barbaria

Den nystartade PR-byrån Wikberg&Frisk växer och gör nu sin första rekrytering. Matilda Grebestam, som senast kommer från en tjänst som politisk sekreterare för Socialdemokraterna i Region Örebro, ansluter till byrån i början på april.

Johanna Lindskog Lindell lämnar jobbet som pr-chef för Danske Bank och går vidare till Foodora där hon blir nordisk pr- och kommunikationschef.

Jenny Lindahl som blir Vänsterpartiets nya kommunikationschef från och med 6 april. Hon jobbar i dag som chef för Arena Opinion.

Paula Backman har utsetts till chief marketing officer och medlem i Pauligs koncernledningsgrupp.

Efter två år går Jonas Hellman tillbaka till sin förra tjänst som public affairs-chef för
kommunikationsbyrån Prime. Det skriver Dagens Opinion. 


Mode-entreprenören och Influencern Ida Warg har signat managementavtal med Ninetone Group AB för att ytterligare utveckla sina verksamheter.

Efter tre år lämnar Hanna Marie Björklund Miltton för ett jobb som seniorkonsult på New Republic.

Mattias Behrer lämnar jobbet som vd på Dentsu Aegis-nätverket. I stället tar han över som vd på Live Nation. Nike Carlstoft, chief operating officer på Dentsu Aegis och vd för mediebyrån Carat, tar i maj över som chef för nätverkets verksamhet i Sverige.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Rekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.