Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Veckans värvningar – vi har bytt jobb i branschen

Publicerad: 3 april 2020, 12:05

Resumé sammanfattar övergångarna i kommunikationsbranschen under perrioden 30 mars-3 april.


Ämnen i artikeln:

RekryteringKommunikationsbranschen

Universum. har anställt Lena Nyberg i rollen som Chief Delivery Officer. Hon är utbildad matematiker och tidigare chef för signalspaningen på FRA, senare på Teracom och mjukvaruleverantören Digital Route.

Reklam- och mediebyrån The&Partnerships nordiska avdelning har värvat en ny client services director (Byråchef) till kontoret i Stockholm. Gabriella Wollo som senast kommer från ANR BBDO.

Tobias Brandt blir ny Strategy Director på Perfect Fools. Han kommer närmast från tjänsten som Director of Brand Strategy & Head of Strategy på varumärkesbyrån Grow. 

Den LRF Media-ägda SEO-byrån Brath tar in en styrelseledamot i Hanna Nätt-Falkäng, vars erfarenheter ska stärka bolagets marknadsföring. 

Tenzing Fawkner Zingaropoli (TFZ), fastighetsbranschens kommunikations- och marknadsföringsbyrå. Har värvat sex nya medarbetare. 

Sebastian Magnani, expert på property branding och placement branding, med en bakgrund som marknadschef för mäklarhuset ESNY. 

Anna-Karin Lysell, grafisk designer och kommer närmast från en roll som marknadschef på JLL. 

Nassos Ikonomou, evenemangsproducent med bakgrund som grundare av Crème.

 Anna Sunneborn, projektledare.

Jacob Engström, projektkoordinator. 

Hugo Wirdenius, juniorkonsult.

Primes Birgitta Ohlsson blir chef för National Democratic Institutes program för politiska partier i Washington. Organisationen arbetar för demokratisk utveckling och är knutet till det Demokratiska partiet i USA.

Martin Kling går in som kommunikationsrådgivare på norska banken DNB. Han har jobbat som pressekreterare i regeringskansliet sedan 2015 för både finansmarknadsminister Per Bolund och Peter Eriksson (mp) då han var bostadsminister.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News