Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Publicerad: 28 februari 2020, 13:49

Resumé summerar övergångarna i kommunikationsbranschen under vecka 9.


Ämnen i artikeln:

Rekrytering

I januari 2020 började Laura Lindholm på Miltton som director investor relations och pr. Hon är baserad i Stockholm och rådger kunder i hela Norden. Hon kommer närmast från Ahlstrom-Munksjö, där hon bland annat ansvarat för investerarrelationer och den globala mediestrategin.

Reklambyrån Beyond Communication inleder 2020 med rekrytering av två kreatörer och en projektledare. Samtidigt har byrån säkrat ett flertal nya kunder. Den nyanställda trion har en bakgrund på såväl kund- som byråsidan. Projektledaren Christine Nordgreen Lind har senast varit marknads- och konceptansvarig på Skydda och dessförinnan marknadskoordinator på Ellos Group.

Den grafiska formgivaren Gabriela Badea har tidigare varit formgivare på Aoki samt Ica Reklam och är utbildad på Broby Grafiska. Copywritern och pr-kommunikatören Klaus Buchholz kommer närmast från Zooma och Forsman & Bodenfors, men har också journalistisk erfarenhet från bland annat Göteborgs-Posten och Sveriges Radio

Ina Kokalari, pressekreterare på Moderaterna i Sveriges riksdag går vidare till TV4 och C More för att kliva på rollen som Press- och PR ansvarig för bl.a. kanalens flaggskepp ”Idol”.

Underklädesmärket Miss Mary rekryterar Mikael Nyhlén som chief digital Officer för att leda expansionen online

Moderaterna i Stockholms stad och län har fått en ny kommunikationschef när Ida Karlbom ersätter Mattias Thorsson som har gått till ett jobb som global chef för medierelationer på medtech-bolaget Elekta.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Rekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News