Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Viasat knycker Robert Perlskog

Publicerad: 20 oktober 2015, 12:28

Viasats sportchef Per Nunstedt (t.v.) firar värvningen av Robert Perlskog.

Efter 25 år på TV4 går sportprofilen över till ärkerivalen Viasat.

Ämnen i artikeln:

ViasatRobert PerlskogTV4Per Nunstedt

FT

Fredrik Thambert


Robert Perlskog är en av landets mest meriterade sportkommentatorer. De senaste 25 åren har han spenderat på TV4, och dessförinnan har han kommenterat för Radiosporten. Nu väljer han att ta nästa kliv i karriären genom att gå över till TV4-sportens ärkerival Viasat som nyligen tagit hem rättigheterna till La Liga, Serie A och Ligue 1.
– Den främsta anledning är att jag har saknat handbollskommenteringen, och framför allt då med min gamla vän Claes Hellgren, menar dock Perlskog själv.

Nu ska radarparet arbeta tillsammans på tre nya mästerskap under 2016 – EM för herrar och damer, samt OS-handbollen i Rio. Robert Perlskog ska också kommentera Champions League-handboll för Viasats räkning.
– Robert är en av Sveriges mest meriterade och skickliga yrkesmän inom det här området, och snackar vi kommentatorspar så finns det i dag inget mer sammansvetsat än "Firma Robban & Claes". Nu då TV3 går in sitt starkaste sportår sedan starten 1987, med bland annat dubbla handbollsmästerskap och OS, så känns det väldigt fint att ha med Robert på den resan, säger sportchefen Per Nunstedt i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev