Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Visit Swedens pr-chef till Zound Industries

Publicerad: 3 april 2018, 12:07

Peter Holmberg blir global pr-chef för Marshall hörlurar och högtalare hos Zound Industries.


Ämnen i artikeln:

Zound IndustriesVisit Sweden

De senaste fyra åren har Peter Holmberg jobbat som pr- och sociala medier-ansvarig på Visit Sweden. Innan dess arbetade han på olika byråer, bland annat som avdelningschef för Consumer/Digital på den numera nedlagda byrån Grayling.

Nu går Peter Holmberg till det snabbväxande företaget Zound Industries. Där blir han global pr-chef för deras Marshall-produkter.
– Kombinationen av global PR, musik och teknik var det som lockade mig till Zound. Jag har hela livet attraherats av Marshall som varumärke och det känns fantastiskt att nu få arbeta för att stärka Marshalls globala kommunikation. Zound Industries är ett spännande, snabbväxande företag och jag ser fram emot att bli en del av ett väldigt kreativt och kompetent team, säger Peter Holmberg i en kommentar.

På bolaget gläds man åt tillskottet:
– Peter har en gedigen erfarenhet av att jobba med PR och kommunikation internationellt och kommer att tillföra mycket till såväl vårt Marshall-team som till Zound i stort. Vi är väldigt glada att äntligen ha honom på plats, säger Joel Singer, Brand Director Marshall på Zound Industries.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.