Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

VLT får kulturredaktör

Publicerad: 14 april 2016, 08:23

För första gången på sju år gör VLT en satsning och rekryterar en kulturredaktör. Det är Erik Jersenius som tillträder senare i vår.


Sedan år 2009 har VLT saknat en kulturredakör, men nu gör de en nysatsning på kulturen. Satsningen kommer göras med Erik Jersenius i spetsen som tillträder som kulturredaktör den 1 maj i år.

– Det är helt rätt läge att tillsätta en särskild kulturredaktör med fullt ansvar. Vi vet att VLT:s läsare vill ha en kvalificerad bevakning i kombination med kommentarer och debatt och jag är mycket glad över att vi har rekryterat en skicklig och digitalt driven redaktör som Erik Jersenius, säger VLT:s chefredaktör och ansvarig utgivare Daniel Nordström i en kommentar.

De senaste åren har Erik Jersenius skrivit mycket om kulturpolitik, litteratur, konst och populärkultur för Mittmedia. Tidigare har Erik Jersenius även jobbat på bland annat Norrköpings Tidningar, Östgöta Correspondenten och TT.

Louise Lindberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.