Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

VLT:s tidningschef slutar

Publicerad: 25 januari 2016, 13:28

Thelma Kimsjö lämnar sin tjänst.

Foto: Pressbild.

Tidingschefen Thelma Kimsjö lämnar Promedia efter fusionen med Mittmedia. Orsaken är att hennes roll kommer att försvinna.


Ämnen i artikeln:

MittmediaPromediaVLT

Thelma Kimsjö har arbetat inom Promedia i tio år, varav de fem senaste som tidningschef för VLT, Arboga Tidning, Bärgslagsbladet, Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Avesta Tidning. Men nu har hon sagt upp sig och lämnar koncernen den sista januari.

I nya Mittmedia, där Promedia numera ingår, kommer rollen som tidningschef med ansvar för både redaktion och försäljning att försvinna och ersättas av en annan ledningsstruktur.

– Någon annan roll i nya Mittmedia är inte intressant för mig så det är ett lämpligt tillfälle att gå vidare. Efter fem år på VLT och tio år i Promediasfären är det dessutom hög tid att göra något nytt. Jag hoppas snart vara igång på ett nytt lika roligt jobb som det jag har haft, säger hon i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MittmediaPromediaVLT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.