Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Volontaire rekryterar kvintett

Publicerad: 8 oktober 2015, 08:04

Volontaire plockar in fem nya medarbetare för att möta ökad efterfrågan.


Ämnen i artikeln:

VolontaireCarl UngerReklambyråer

Den senaste tiden har Volontaire vunnit uppdrag för Svenska Kyrkan och Froosh. Dessutom har befintliga kunder utökat sina uppdrag vilket gör att byrån har anställt fem personer den senaste tiden.
– Våra nya medarbetare ger oss inte bara en större kapacitet och möjlighet att ta ännu större uppdrag. Det viktiga är att alla bidrar med ny kompetens som sammanlagt höjer hela byråns kvalitet, säger Carl Unger, vd för Volontaire i en kommentar.

De nya medarbetarna är:

Christian Åkerhielm, PR-strateg och senior konsult. Mellan 2010-2014 var han nordisk digital chef på MSLGROUP och JKL. Kommer att arbeta deltid parallellt med konsultverksamhet i egen regi.

Malin Runefelt, copywriter som tidigare arbetat på Futurniture och CP+B Scandinavia.

Rikard Linder, art director som närmast kommer från Lowe Brindfors. Har tidigare praktiserat på Forsman & Bodenfors och Jung von Matt.

Alexandra Dannberg, copywriter prisad med Gold Pencil i One Show, Pencil i D&AD, Shortlist i Cannes Future Lions för inte mindre än tre projekt.

Kalle Mattsson, grafisk formgivare som spenderat nästan tio år i Nederländerna. Privat gör han "Buffalo Bill Gates" som ett stående inslag i Aftonbladet.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.