Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Volontaire rekryterar trio

Publicerad: 12 maj 2017, 08:21

Lina Edenfelt Holst, Fanny Svensson Enbacken och Sofia Söderberg

Volontaire rekryterar trion Fanny Svensson Enbacken, Sofia Söderberg och Lina Edenfelt Holst.


Ämnen i artikeln:

VolontaireSaatchi & SaatchiJenny HagblomIK Stockholm

För att möta behoven från nya kunder som Electrolux, IKEA och H&M Foundation rekryterar kommunikationsbyrån Volontaire tre nya medarbetare. Copywritern Fanny Svensson Enbacken, tvåfaldig Young Lions-vinnare, kommer närmast från Saatchi & Saatchi.

– Volontaire som byrå ligger någonstans i gränslandet mellan reklam och PR och det är där jag tycker att det är roligast att jobba, säger Fanny Svensson Enbacken.

Från IK Stockholm kommer producenten Sofia Söderberg som tidigare jobbat med produktion och projektledning.

– Volontaire har i mina ögon alltid varit en spännande och innovativ byrå med ett stort samhällsengagemang och en sund inställning till kundrelationen. Det känns i luften att byrån är i uppstart på något riktigt spännande. Alla känns oerhört positiva och taggade för förändring och jag sögs med av den energin, säger Sofia Söderberg.

Lina Edenfelt Holst rekryteras från kundsidan, närmast från H&Ms inköpsavdelning. Edenfelt Holst har, utöver modeindustrin, jobbat med projektledning och produktion av kampanjer med fokus på film, pr och digitalt.

– Volontaire växer med uppdragen som vunnits senaste tiden. Jag har en bra känsla och det är en spännande resa där min erfarenhet som beställare på kundsidan kommer till användning. Jag kan bli något av en ”tolk” mellan byrån och företagsstrukturerna hos våra komplexa uppdrag på nordisk, europeisk eller global nivå, säger Lina Edenfelt Holst.

Volontaires VD Jenny Hagblom är stolt över de nya rekryteringarna.

– Den bästa förutsättningen för att göra bra jobb är att ha ett nära samarbete med våra kunder. Att förstå den komplexitet som råder på kundsidan är en viktig del av vår uppgift som byrå. Med en mix av insiktsfull analys, knivskarp kreation och tung erfarenhet från kundsidan kan vi lösa problem på ett sätt som förtjänar människors uppmärksamhet och förtroende. Sofia, Fanny och Lina är alla rekryteringar som tydligt ligger i linje med den ambitionen, säger Volontaires VD Jenny Hagblom.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.