Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Volt knycker från B-Reel

Publicerad: 17 juni 2016, 11:23

Jörn Arnell byter jobb.

Foto: Pressbild

Jörn Arnell har en lång erfarenhet av byråvärlden – senast från B-Reel. Nu går han istället över till Volt.


Ämnen i artikeln:

B-ReelVoltProjektledare

År 2012 sade Jörn Arnell upp sig från jobbet som vd på YouMe Agency. Istället tog han värvning på B-Reel, och har under de senaste åren arbetat med bland annat Spotify som kund. Tidigare har han även jobbat på TBWA och Storåkers.
– Jörn har en unik profil i branschen och är precis den typ av person som vi vill ha med på tåget, i Volts fortsatta resa framåt. Det är en spännande tid för byrån på många plan, säger Sandra Kaludjercic Bergman, byråchef på Volt, som nu värvar över honom.

Volt har den senaste tiden tagit in Försvarsmakten och Holmen Papper som nya kunder. Jörn Arnell gläds om att stärka upp gänget på Södermannagatan.
– Jag föll för kombinationen av Volts kultur och värderingar och för de vassa jobb som kommit ut från byrån på sista tiden. Man märker att de har jobbat stenhårt med att bygga en bra byrå där folk trivs och att det börjar betala sig nu, säger han i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

B-ReelVoltProjektledare

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.