Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Volt plockar kreatörsduo från McCann

Publicerad: 30 oktober 2019, 09:08

Art directorn Ludvig Ehrenstråhle och copywritern Arvid Nittve lämnar McCann för Volt.


Ämnen i artikeln:

Volt

Volt har den senaste tiden inlett samarbeten med Valio, Trä- och Möbelföretagen och Faktum. Samtidigt har man jobbat för att stärka sin kompetens på filmsidan. Nu ansluter kreatörsteamet Ludvig Ehrenstråhle och Arvid Nittve från McCann, en duo som enligt pressreleasen jobbat med varandra lika länge som CSI Miami sänts på Kanal 5. På McCann har de jobbat med Lantmännen, E.ON och Sven-Harrys Konstmuseum. 

– När man gång på gång träffar människor som bekräftar varandras utsagor kan bara en av två saker stämma. Antingen är det en komplott stor nog att lura till sig även de ängsligaste reklamsjälar, eller så har Volt under väldigt lång tid lyckats vara en plats där man tycker om varandra, sina jobb och sina kunder. Det smittar av sig redan när man kommer in genom dörren, säger copywritern Arvid Nittve i ett pressmeddelande.

På Volt kommer Arvid Nittve att jobba med Bris, Mekonomen, Ballerina och Försvarsmakten. Exakt vilka team Ludvig Ehrenstråhle kommer att ingå i är ännu inte bestämt.

– Volt står för allt det som gjorde att man sökte sig till vår bransch från första början. Här råder en kultur som passar oss perfekt, värderingar vi uppskattar och en syn på branschens utmaningar som vi delar. Och efter att ha sneglat avundsjukt på både jobb och kundlista längre än man kan minnas känns det kul att få vara med och göra det man gillar allra mest – intressant och effektiv reklam – äntligen under Volts flagg, säger Ludvig Ehrenstråhle.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Volt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.