Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Volt tar in byråchef

Publicerad: 8 december 2015, 15:47

Sandra Kaludjercic Bergman och Henrik Stampe på Volt.

Foto: Pressbild.

Sandra Kaludjercic Bergman lämnar M&C Saatchi för nytt toppjobb hos Volt.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerM&C SaatchiVolt

För knappt ett år sedan gick projektledaren Sandra Kaludjercic Bergman till M&C Saatchi från DDB Stockholm. Nu har det blivit dags att byta arbetsplats igen. Denna gång blir hon byråchef och senior projektledare hos Volt.

– Jag är väldigt glad över att få hälsa Sandra välkommen till Volt. Hon har en gedigen kompetens och lång erfarenhet av att driva stora och komplexa kunduppdrag som till exempel Försvarsmakten och Norwegian. En erfarenhet och kompetens som passar Volt utmärkt givet vår utvecklingskurva, säger vd:n Henrik Stampe i en kommentar.

Volt uppger att de haft en positiv trend de senaste åren och i våras vann byrån sitt första Guldägg. Målet är fortsatt tillväxt och nya kreativa triumfer.
– Volt befinner sig i en spännande fas vilket gör det mycket inspirerande att få kliva in i denna roll, kommenterar Sandra Kaludjercic Bergman.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.