Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wallenberg till Di

Publicerad: 1 februari 2017, 12:11

Björn Wallenberg förstärker techsajten Di Digital

Di Digital rekryterar reportern Björn Wallenberg, som tidigare skrivit för Veckans Affärer och Resumé.


Ämnen i artikeln:

Di Digital

Di Digital startade som en renodlad techsajt för två år sedan. I dag har omfattar verksamheten  flera nya delar såsom databastjänsten Nordic Tech List och eventet Startup Tour.

Nu utökas redaktionen genom att Björn Wallenberg rekryteras som fast anställd reporter. Björn Wallenberg har de senaste åren arbetat som redaktör för VA.se, men även skrivit för Resumé.

– Vi är verkligen jättenöjda med att kunna locka en digital talang som Björn till oss. VA.se växte med 400 procent under Björns tid som redaktör och han har erfarenheter som är värdefulla i vår egen tillväxtresa, säger Viktor Ström i ett pressmeddelande.

Nordic Tech List tog i slutet av 2016 in två miljoner i finansiering av Google Digital News Initiative för arbetet med tjänsten Nordic Tech List.

– Det har gått bättre än vi kunde ana och vi står inför ett starkt år. Vi räknar med att kunna fortsätta växa kraftigt under lönsamhet, säger Viktor Ström i en kommentar

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Di Digital

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.