Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wavemakers profilerade värvningar

Publicerad: 26 januari 2018, 13:01

Martin Dos Santos och Dan Lindgren.

Nybildade Wavemaker gör två chefsrekryteringar och tar även in fyra nya kunder.


Ämnen i artikeln:

WavemakerMediebyråer

Wavemaker bildades i slutet av fjolåret som en sammanslagning av de båda Group M-byråerna MEC och Maxus. Nu presenterar de två nya nyckelmedarbetare som ska stärka deras erbjudande.

Martin Dos Santos värvas från Granath som ny creative director på Wavemaker. Dan Lindgren får titeln head of Wavemaker Content. Han kommer senast från Nordea där han var nordiskt ansvarig för att bygga upp en organisation runt content kopplat till digital marknadsföring och sälj.
– Det känns spännande och bra att komma till Wavemaker, konstaterar Dan Lindgren. Det känns att det är en ny sorts byrå. Vi arbetar insiktsdrivet med media, content och teknologi integrerat och jag tror mycket på det. Det är också en byrå som har så mycket att göra att vi fick slå ihop fyra pressreleaser till en.

Utöver de två värvningarna har Wavemaker också gjort klart med fyra nya kunder: BSH Home Appliances, MSC Cruises Scandinavia, Triumph International samt jämförelsetjänsten Comprado.
– Wavemaker har i pitchen, och i uppstartsfasen, påvisat professionalism, effektiv projektledning och ett stort engagemang. Dessutom har samarbetet mellan de nordiska och baltiska kontoren fungerat bra. De besitter precis den analytiska och digitala kompetens som vi efterfrågar för att kunna utvecklas vidare digitalt. Vi är övertygade om att samarbetet kommer hjälpa oss att bibehålla vår position som marknadsledare i Norden och Baltikum, kommenterar Tilda Björkman, Head of Brand Marketing för BSH Home Appliances med varumärken som Bosch och Siemens.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

WavemakerMediebyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.