Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wayke rekryterar från Kombispel

Publicerad: 28 maj 2019, 11:14

Annelie Lundquist.

Annelie Lundquist, tidigare ansvarig för digital kommunikation på Kombispel och Nordic Lottery, har rekryterats till rollen som digital campaign developer på Wayke.


Wayke har på kort tid vuxit till Sveriges näst största handelsplats för bilar och utvecklar olika e-handelstjänster för bilaffären. Nu ansluter Annelie Lundquist i rollen som digital campaign developer. Hon var tidigare ansvarig för digital kommunikation på Kombispel och Nordic Lottery.

– Jag är verkligen ingen pistonhead men misstänker starkt att det är en framgångsfaktor i det här fallet. Waykes uppgift är att radikalt uppdatera och digitalisera en väldigt traditionell och ärligt talat lite smågubbig bilbransch. Det förmodligen positivt med ett utifrån perspektiv från någon som kommer från en bransch där man kommit väldigt mycket längre inom det digitala, säger Annelie Lundquist i ett pressmeddelande.

Annelie Lundquist är utbildad på IHM och har även arbetat som marknadskoordinator.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.