Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wayne´s Coffee får ny marknadschef

Publicerad: 28 maj 2018, 14:32

Foto: Pressbild

Carina Dyberg lämnar rollen som reklam– och medieansvarig på Fastighetsbyrån och blir istället ny marknadschef på Wayne´s Coffee.


Den 1 juni tillträder Carina Dyberg sin nya tjänst som marknadschef på Wayne´s Coffee. Hon har tidigare mångårig erfarenhet inom reklambranschen och haft roller som reklam- och medieansvarig för Fastighetsbyrån och hanterat varumärkes- och reklamfrågor på Max Burgers.

– Vi är glada över att få hälsa Carina välkommen. Carina är mycket kompetent och har den nyckelerfarenhet som var avgörande för oss vid rekryteringen. Hon har en stark bakgrund inom marknadsföring och kommunikation och har arbetat både inom Food & Beverage och med franchisekedjor. Kombinationen gör att Carina passar mycket bra in i teamet bakom Wayne's fortsatta utveckling, säger Mats Hörnell, vd på Wayne's Coffee, i en kommentar.

Carina Dyberg kommer med start den 1 juni att leda och utveckla coffee shop-kedjans arbete inom reklam, design, PR och sociala medier. Hon kommer att ansvara för marknadsavdelningen och ingå i ledningsgruppen.

– Det ska väldigt bli spännande att få vara med och vidareutveckla Sveriges äldsta coffee shop-kedja som nu ska expandera ytterligare, både i Sverige och internationellt. Det händer mycket nu, både när det gäller sättet vi konsumerar på och hur vi når gästerna på bästa sätt. Det ska bli riktigt kul att fortsätta driva den resan framåt tillsammans med mitt team, säger Carina Dyberg.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.