Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

We Effect anställer tre kommunikatörer

Publicerad: 18 september 2014, 13:48

Från vänster: Carin Söderberg, Niclas Ericsson och Malin von Strauss

Niclas Ericsson, Malin von Strauss och Carin Söderberg har rekryterats som kommunikatörer till We Effect.


Niclas Ericsson kommer senast från pr-byrån Westander där han hade uppdragsgivare som Läkarmissionen, Sveriges Hembygdsförbund och Natur & Kultur. Han var även ansvarig för Westanders skrivkurs. Niclas Ericsson har en bakgrund som journalist och författare har skrivit för Dagens Nyheter, Sydsvenskan, Corren och Expressen samt gett ut två spänningsromaner och en kokbok. Han har också undervisat i journalistik vid journalisthögskolan i Rwanda.

Malin von Strauss arbetade tidigare på FN:s utvecklingsprogram, UNDP, med ett Sida-finansierat kommunikationsprojekt om millenniemålen och FN:s arbete. Hon är statsvetare i grunden och har även läst journalistik på JMK i Stockholm. Som We Effects regionala kommunikatör för södra Afrika är Malin stationerad i Lusaka, Zambia. Hon kommer rapportera tillbaka till kontoret i Stockholm, men också arbeta för att öka kännedomen om We Effect – och de regionala partnerorganisationernas arbete – regionalt.

Catrin Söderberg är sedan den 1 augusti ny regional kommunikatör för We Effect i Latinamerika och kommer att vara stationerad i Managua, Nicaragua. Hon kommer närmast ifrån en tjänst som insamlingsansvarig på Kvinna till Kvinna. Dessförinnan arbetade Catrin Söderberg med kommunikation och insamling på We Effect i Stockholm.

Susanna Sköld

Dela artikeln: