Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wenderfalck anställer fyra projektledare

Publicerad: 16 september 2014, 09:36

Från vänster: Karl Nyberg, Angelica Larsson, Axel Barvaeus och Maria Hansson

Wenderfalck stärker upp pr-erbjudandet och det digitala teamet med fyra projektledare.


Ämnen i artikeln:

Wenderfalck

Angelica Larsson kommer närmast från Cohn & Wolfe där hon var projektledare och ansvarig projektledare för ett flertal kunder med både corporate- och konsumentnära uppdrag.

Axel Barvaeus kommer senast från en roll som projektledare på den digitala kommunikationsbyrån Pronto, där han bland annat utvecklade innehållsstrategier för sociala medier och arbetade med digital kommunikationsrådgivning.

Karl Nyberg arbetar som kundansvarig/projektledare med en bakgrund från bland annat Prime, Electrolux och Prat PR.

Maria Hansson kommer senast från Geelmuyden Kiese där hon arbetade som kundansvarig och projektledare för flera av byråns nordiska uppdrag. Maria är specialiserad på Marketing Communications med fokus på hälsa och livsstil.

– I och med att kunduppdragen blir fler och kunderna efterfrågar bredare kommunikationslösningar inom PR och webb är det angeläget att ytterligare stärka upp vårt redan duktiga team med mångårig PR-erfarenhet, digital expertis och kreativt nytänkande. Vi är därför väldigt nöjda med att just dessa personer valt att börja hos oss, säger Wenderfalcks vd, Fredrik Jerresand, i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Wenderfalck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.