Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wenderfalck tar in tre nya konsulter

Publicerad: 11 april 2019, 11:22

Josefine Högberg, Joel Karlsson och Nils Nyebølle.

Josefine Högberg, Joel Karlsson och Nils Nyebølle är nya medarbetare på pr-byrån Wenderfalck.


Sedan 2012 har Wenderfalck haft en stabil tillväxt på mellan fem och femton procent per år. Det senaste officiella bokslutet är från 2017 och visar en omsättning på 34,5 miljoner kronor och en vinstmarginal på 10,6 procent.

Förra året fick man även in kunderna Tre, No Isolation, Marbodal och Viking Line. De nya kunderna innebär att man måste förstärka – vilket man nu gör genom rekryteringarna av Josefine Högberg, Joel Karlsson och Nils Nyebølle. Josefine Högberg kommer in som projekt- och produktionsledare, Joel Karlsson som projektledare och mediespecialist medan Nils Nyebølle ansluter som produktionsledare.

– Vi har mycket spännande på gång och för att möta behovet från våra befintliga kunder och samtidigt kunna hålla dörren öppen för fler som vill jobba med oss behöver vi stärka upp med fler projekt- och produktionsledare. Vi är jätteglada att vi lyckats knyta till oss dessa tre, säger Fredrik Jerresand vd för Wenderfalck.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.