Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wenderfalck värvar från Hill+Knowlton

Publicerad: 10 mars 2015, 15:21

Kristin Wester

Foto: Pressbild

Wenderfalck stärker upp sitt team med Kristin Wester. Hon har det senaste året varit ansvarig för corporate communication på Hill+Knowlton Strategies samt en del av ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

WenderfalckHill+Knowlton

Under 2014 vann Wenderfalck flera nya   prestigeuppdrag och belönades med både nationella och internationella priser som Spinn, Mashie Awards och European Excellence Awards. Nu stärker byrån sitt erbjudande inom corporate communication med rekryteringen av Kristin Wester.

– Vi ser att allt fler av våra kunder ger oss ansvar för fler delar i deras externa såväl som   interna kommunikationsarbete. Vi har länge varit starka inom digital-pr och marknads- pr. Nu stärker vi oss även inom Corporate Communication. Det känns riktigt kul att vi   har lyckats rekrytera just Kristin som har erfarenhet av att leda Corporate   Communication som affärsområde, säger Fredrik Jerresand vd på Wenderfalck i ett pressmeddelande.


Kristin Wester kommer senast från H+K Strategies där hon under senaste året varit ansvarig för byråns erbjudande inom corporate communication. Hon har sedan tidigare en   bakgrund som journalist, och är specialiserad på medieträningar, kriskommunikation och   mediarelationer.

– Att få hjälpa till att utveckla Wenderfalcks erbjudande ännu mer ska bli oerhört   spännande, roligt och utmanande. Jag har länge imponerats av byråns förmåga att skapa   innehåll och samtalsämnen som engagerar människor på riktigt, inte minst i digitala och   sociala kanaler, säger Kristin Wester i en kommentar.

Wenderfalck har idag 26 anställda.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

WenderfalckHill+Knowlton

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.