Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wenderfalck värvar

Publicerad: 23 september 2015, 10:47

Frida Lind

Foto: Pressbild/Wenderfalck

Wenderfalck stärker sitt erbjudande inom corporate communication och rekryterar Frida Lind från Geelmuyden Kiese.


Ämnen i artikeln:

RekryteringWenderfalck

Frida Lind är specialiserad inom varumärkesstrategi, samhälls- och hållbarhetskommunikation och blir nu projektledare och rådgivare på Wenderfalck.

– Vi har under 2015 satsat extra på att stärka vårt erbjudande inom Corporate Communication då vi ser att våra kunder vill ge oss ytterligare ansvar i deras kommunikationsarbete. Att vi nu har lyckats rekrytera Frida är ett viktigt steg i detta arbete, säger Fredrik Jerresand, vd för Wenderfalck i ett pressmeddelande.

Frida Lind kommer närmast från Geelmuyden Kiese där hon arbetat med uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Hon har även varit delaktig i att utveckla byråns erbjudande inom corporate communication. Tidigare har Frida Lind arbetat även som konsult på Prime samt har erfarenhet som copywriter och frilansskribent.

– Det känns otroligt spännande att bli en del av Wenderfalck och få bidra till att stärka byrån ytterligare. Med Wenderfalcks stora kompetens inom digitala och sociala kanaler och byråns progressiva syn på kreativ företagskommunikation tror jag vi kommer passa varandra perfekt, säger Frida Lind i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

RekryteringWenderfalck

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.