Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Westander värvar från FN

Publicerad: 16 april 2019, 08:50

Matilda Carlsson.

Pr-byrån Westander har anställt Matilda Carlsson, hon kommer senast från rollen som kommunikationsspecialist på FN:s utvecklingsprogram UNDP.


Hon har flera års erfarenhet av digital kommunikation och opinionsbildning inom hållbarhet.

– Mitt engagemang för hållbarhet är den främsta drivkraften i mitt arbete. Som pr-konsult på Westander ser jag fram emot att kunna bidra till att fler aktörer deltar i samhällsdebatten, säger Matilda Carlsson i ett pressmeddelande.

Matilda Carlsson kommer att bli en del av Westanders affärsområde Digital och Opinion. Tidigare har hon bland annat arbetat med kommunikation på Röda Korset, Folke Bernadotteakademin och Stockholms Stadsmission. Senast kommer hon från en roll som kommunikationsspecialist på FN:s utvecklingsprogram UNDP.

– Matilda Carlsson har värdefull erfarenhet av opinionsbildning och digital kommunikation. Hennes expertis kommer att värdesättas av våra kunder, säger Kristoffer Housset, chef för Westander Digital och Opinion i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.