Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Westander värvar från Läkare i Världen

Publicerad: 22 mars 2017, 13:34

Pr-byrån Westander har värvat Linnea Sandström Lange, senast kommunikationsansvarig på Läkare i Världen. Hon har flerårig erfarenhet från ideella organisationer och har även jobbat politiskt i USA.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerWestanderOpinionsbildning

– Lobbying är en viktig del av demokratin. Jag uppskattar särskilt Westanders öppenhet kring arbetsmetoder och uppdrag, säger Linnea Sandström Lange, pr-konsult på Westander Politik och Opinion i ett pressmeddelande.

Som kommunikationsansvarig på Läkare i Världen stärkte Linnea Sandström Lange organisationens arbete med opinionsbildning och lobbying. Tidigare har hon bland annat arbetat på intresseorganisationen Personal PAC i Chicago. Hon medverkar ofta i media som expert på amerikansk politik.

– Linnea Sandström Lange har genom sitt arbete med kampanjer i USA skaffat värdefull erfarenhet. Hon bidrar med en annorlunda spetskunskap som kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Mikael Persson, enhetschef på Westander Politik och Opinion i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.