Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Westander värvar kampanjexpert

Publicerad: 21 februari 2017, 10:11

Pr-byrån Westander rekryterar Frida Berry Eklund, senast kampanjdirektör för klimatfrågor på Global Call for Climate Action.


Ämnen i artikeln:

Westander

Frida Berry Eklund har lång erfarenhet från Oxfam i England, med kampanjkommunikation och strategiutveckling som specialområden.

– Det ska bli oerhört spännande att få jobba på en pr-byrå där drivkraften är att förändra världen till det bättre. Jag hoppas att mina internationella erfarenheter kan hjälpa företag och organisationer som vill opinionsbilda i klimatfrågan, säger Frida Berry Eklund, pr-konsult på Westander i ett pressmeddelande.

Frida Berry Eklund har senast varit kampanjdirektör för klimatfrågor på Global Call for Climate Action. Dessförinnan har hon över nio års erfarenhet från utvecklingsorganisationen Oxfam. Där har hon bland annat ansvarat för globala kampanjinsatser och lett mobilisering vid internationella toppmöten.

– Frida Berry Eklund har framför allt en gedigen kunskap om klimatfrågan. Hennes praktiska erfarenheter av opinionsbildning och breda nätverk kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Jessica Henryson, enhetschef för Westander Klimat och Energi i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.