Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Wildeco värvar från Kreab

Publicerad: 31 augusti 2017, 12:50

Nicholas Fawkner blir ny senior advisor och partner på kommunikationbyrån Wildeco. Fawkner kommer närmast från Kreab.


Ämnen i artikeln:

Kreab

Nicholas Fawkner har över 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen där han specialiserat sig på corporate communications, krishantering och public affairs. Till Wildeco ansluter han från Kreab där han arbetat de senaste nio åren.

– Nicholas Fawkner är en av branschens mest respekterade kommunikationsrådgivare. Han förstärker Wildecos etablerade erbjudande inom finansiell kommunikation med en bredare, strategisk kommunikationskompetens. Det är en rekrytering som gör att vi kan ta Wildecos verksamhet till en ny nivå, säger Jacob Nyberg, managing partner på Wildeco.

Kommunikationsbyrån Wildeco inriktar sig på rådgivning till börsbolag och tjänster inom finansiell kommunikation. Det senaste verksamhetsåret omsatte byrån 16 miljoner kronor.

– Vi ser en efterfrågan på en bredare kommunikationstjänst vid börsintroduktioner och IR-uppdrag, där kommunikationen behöver omfatta alla bolagets intressenter. Nicholas profil matchar det behovet på ett utmärkt sätt och vi är mycket glada över att få välkomna honom till Wildeco, kommenterar Jacob Nyberg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Kreab

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.