Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Women in tech-profil till Lennox PR

Publicerad: 11 juni 2019, 13:36

Elin Eriksson och Lennox PR:s vd Åsa Johansen.

Foto: Pressbild

Elin Eriksson är en av de drivande krafterna bakom Women in Tech. Nu flyttar hon in hos Lennox PR.


Ämnen i artikeln:

Lennox PR

Women in Tech är en konferens som samlar några av Sveriges största medie- och techbolag. Konferensen har som mål att få in fler kvinnor i techbranschen. En av de som är med och driver Women in Tech är Elin Eriksson. Den senaste tiden har hon fungerat som director för konferensen vid sidan av sin vanliga roll som brand manager på Bonnier.

Nu flyttar hon in hos Lennox PR.

– Jag lärde känna Lennox under vårt mångåriga samarbete kring Stora Journalistpriset. Vi delar drivkraft och värderingar och har länge pratat om att hitta fler sätt att jobba tillsammans. Nu gör vi allvar av det. Lennox verksamhet kompletterar min, deras team imponerar ständigt och så har de Skeppsbrons största flagga också. Där vill man ju vara, säger Elin Eriksson i ett pressmeddelande.

Lennox PR jobbar med kunder som Coor Sverige, Ruter dam, Karolinska Institutet, Make Equal, XL-bygg och Coop.

– Vi är otroligt pepp på att äntligen få börja jobba ännu närmare Elin. Vi har älskat att arbeta med henne på Bonnier och vi är otroligt imponerande över vad hon åstadkommit med Women in Tech. Våra sammanhang och nätverk kompletterar varandra, det känns verkligen som den bästa av två världar, säger Åsa Johansen, vd för Lennox PR.

I en tidigare version av artikeln påstods att Elin Eriksson skulle lämna Women in Tech, något som är felaktigt.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lennox PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.