Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Yellon expanderar till Göteborg

Publicerad: 25 september 2018, 08:00

Per Mattsson, senior industridesigner på Yellon i Göteborg.

Brand Experience-byrån Yellon har under de senaste månaderna rekryterat fyra nya medarbetare och etablerar nu ett kontor i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Yellon

Byrån finns sen tidigare i Stockholm, Malmö och Jönköping.

– Det är ett naturligt nästa steg för Yellon att växa i Göteborg. Och vad jag vet är vi den första byrån här som tar ett helhetsgrepp om varumärkesupplevelsen, säger
Markus Leijonberg, VD på Yellon, i ett pressmeddelande.

På det nyetablerade Göteborgskontoret jobbar följande:

Jenny Arborgh, Art Director, som tidigare grundat och arbetat som Art Director på både 10K Studio och Minifellow. Hon har bland annat studerat design på Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg samt produktdesign på Designhögskolan i Umeå.

Jiro Arborgh, Designstrateg och senior industridesigner, som tidigare bland annat arbetat som designer på 10K Studio. Han har studerat design på Designhögskolan i Umeå och på KTH i Stockholm.

Per Mattsson,  senior industridesigner, som tidigare bland annat arbetat som designer på Office of Vehicle Architecture, Propeller Design och Cliff Design. Han har bland annat studerat design på Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg och University of Art and Design i Helsingfors.

Linda Regalbuto, arkitekt/ visualiserare, som tidigare bland annat arbetat på Tomorrow och Liljewall arkitekter. Hon har en masterexamen i arkitektur från Università degli studi di Firenze i Florens.

Martin Sallander, senior industridesigner, som tidigare bland annat arbetat på Whirlpool Europé, T Design och Husqvarna. Han har studerat på Konstfack i Stockholm.

– Så fort vi började prata upptäckte vi den gemensamma passionen om att jobba tillsammans för att lösa problem och hitta nya, bättre lösningar, kommenterar Per Mattsson, senior industridesigner på Yellon.

Ämnen i artikeln:

Yellon

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.